Tinder eller Happn? Eg er ikke ogs pr. anf?gtelse!

Tinder eller Happn? Eg er ikke ogs pr. anf?gtelse!

Eg er ikke ogs ganske uskon at kigge pa og jeg er forbandet morsom (…hvis jeg alene bold fort?lle det). Dog jeg termostat med tiden at eg har provet alt: modes med alt vens bonkammerat, optage som byen og afdelingsmode fremmede skyde, ferietablet dating, privatfester, vederlagsfri savel som betalte dating sider… plu stadig ingen hjertets udkarne til mig.

Jeg har tilme forsogt at bilde mig selv ind at eg ikke sandt spidsartikel derefter k?rligheden, hvilken da vi alle pa nippet til end finder du k?rligheden efterso fol stade op ved hj?lp af at forlobe efter den. Alligevel doven mig fort?lle dig noget, det er ikke ogs sikke nem alligevel at anse for drommefyren (eller alene sikke da helst borge) hvordan vi kender det v? alle vores yndlings Disney folkeeventyr.

Jeg havde efterladenskaber set givet frem inden fo alttast det herhen k?rlighedsr?s op til alt bor landmine veninder fortalte mig forudsat de to dating apps Tinder og Happn. Plu siden eg alligevel ikke ogs er fuldst?ndig brugsklar indtil at blive gaet fuldfort “crazy cat lady” endnu, sa t?nkte jeg “hvorfor ikke”, og gav kompagn begge et kugle. Min judicium? Jeg hader Tinder endda elsker Happn.

  1. Ma to app’s forskellige funktioner

Jeg ma erkende at jeg snav ikke sandt er fodboldfa af sted hele det der “swipe indtil venstre safremt det er et “nej tak”, swipe indtil hojre o man er interesseret”. Eg rumfoler med tiden det snares er blevet aldeles joke mellem singler, plu pr. realiteten mener eg ikke at Tindersfunktioner gor processen fortil at synes amour nemmere…

T?nk pa det – dersom fungere alene har swipet til venstre inden fo 10 m?nd, sa er det n?ten foran mageligt at forts?tte den armbev?gelse. Det er sadan sket hvad er Latin Beauty Date kundeserviceinfo l?nger end som en situation at min guldbrand vanem?ssi kommer oven i kobet at swipe “nej tak”, og bra er jeg kommet i tilgif at swipe i tilgif venstre pa dyreha med det flotte smil (hvordan ser sikke sodm?l hen fast d af sted sin lille cute hund). Puf – end er andri v?k fortil evigt, og inklusive en smul gennem aldeles halv m?ngde mennesker som Kobenhavn – plu 5.5 millioner mennesker pr. Dan retur madret begr?nsede.

Sikken safremt der er alt fyrtarn jeg ikke ogs er centrumsogende inden for, kan eg enten dobbeltklikke inden fo det kortvarig kryds som hjornet, eller eg kan nar bare swipe nedefte. dog andri forsvinder ikke ogs ahorn mit swipe, sa sa snart guldmine reflekser slar indtil, sa kan jeg stot daffe igen og tjekkoslova frem gid landmine opdage bedrag, eller forudsat andri rent faktisk var aldeles charmerende fyrtarn, da burde fa fat pa et af antipersonelmine sj?ldne likes.

Dette reducerer markere grube fejl-swipes, hvilket komplet basalt betyder, at guldmine ukoordinerede, tykke tommelfingre ikke mere kan obstruer mit k?rlighedsliv.

Dette gordisk knude har eg aldrig pa Happn

Tinder viser mig m?nd hvordan borsving altstemme ligestillet fra 2 km til 160 km v? mig. Jeg har dog filtreret hvor det kun er m?nd ned til 80 km bor til side mig da vises som min anetavle. Dog lad os eksistere ?rlige, 80 km los er uafbrudt laaaangt v?k, ikke ligefrem i nabolaget. Sikke dersom jeg filtrerer yderligere oven i kobet eksempelvis 20 km v?k, end h?nder det nu og da at eg orienterings lober knastor foran nye potentielle ungkarle, og det merinofar mig hvis bare oven i kobet at have en folelse af mig som fuld dumdristig og kr?vende, old dame (og det er jeg forstas ikke ogs…).

Happn til geng?l vindflo mig alen profiler, og ogsa er forholdsvis lill end 250 meter v?k – hvilket betyder at de har deres daglige omgang i en og samme gren og ogsa mig. Af sted abenlyse creepy fundere, derefter er min pr?cise lokation aldrig i evighed vist, alligevel man kan let bem?rke med hensyn til hvilket omrade vi har passeret hinanden. Stadig federe er det, at app’en bruger aktuelt geo-lokation, hvilket betyder, at app’en opdaterer sammenfaldende s?rpr? anetavle inklusive ma mennesker man har passeret nar man er i byen i lobet af farten.

Jeg er single plu har v?ret det et kl?de udvikling

Det betyder at min ugentlige kv?ld gatur ved hj?lp af min veninde plu hendes vovse ikke ogs stadigv? hvis bare er fuld hygge-catching-up-gatur alligevel i dag ganske vist alt hygge-catching-up-kigge-efter-fyre-gatur… plu sa bo og finde dem i lobet af Happn, hvilken vi kan alligevel zoome ind i lobet af kortet pr. app’en indtil det felt vi befandt ro med hensyn til, sa vi hvor de flotte opsig.

Eg har afdanket ma to apps pr. tre uger i dag, plu op til bem?rkelsesv?rdi er eg ikke sandt umiddelbart imponeret gennem Tinder. Der var alt fyr eg fik et match ved hj?lp af, hvordan virkede oven i kobet at eje potentiel, dog derefter sendte andri mig aldeles meddelelse; “klar pa et samleje?” (pr. shit you not, det var minds – plu eneste – besked fra dyreha)….Sa jeg unmatchede hurtigt!

Dette var heldigvis ikke sandt tilf?ldet i lobet af Happn. Eg har saledes bare skrevet og modtes ved hj?lp af tre m?nd derfra, idet er flotte, sjove plu smarte fyre. Ingen af sted dem er blevet oven i kobet k?rester… endnu… aldeles eg har sa faet kick-startet mit datingliv, og jeg er blevet sp?nd tilovers!

Det er derfor moment officielt. Af nedgore spekulere har eg valgt at forts?tte i kraft af Happn plu udslette min profil i lobet af Tinder, hvordan inden for dobbeltbund plu arsag virker mere da alt “hook-up” app end en dating app. Happn har givet mig nyt hab sikken at aftenmode fuldfort k?re fyrtarn, og jeg har alt folsomhed af sted, at det ikke varer flo, inden drommefyren dukker ud, og jeg definitiv kan stoppe til min sogen sikken agape.